Интернет-магазин. Спецодежда, спецобувь, средства индивидуальной защиты
SIZ.SUMY.UA
Спецодежда, спецобувь, СИЗ
в Украине
Украинский  English  Русский 
Каталог
Блог / Новини

Агроволокно або Спанбонд - що це таке?  RSS 2.0

    Next Record

У даній статті ми вирішили розповісти Вам доступною мовою і коротко, про те що таке Агроволокно.
Насамперед цей вид волокна отримав назву агроволокно, бо дуже широко використовується в аграрній промисловості як покривний матеріал, від заморозків, несприятливих погодних условіяй, як заміна полеетіленовой плівки. А так же для захисту рослин і плодів від шкідників. А припустимо агроволокно чорного кольору використовується як мульчують матеріал для захисту від бур'янів.
Отже ми бачимо що по перше, агроволокно буває різних кольорів, в аграрному секторі найчастіше використовують біле або чорне агроволокно.Хотя волокно буває ще й синього, червоного та інших різних кольорів. Чому ми говоримо про волокні а не про агроволокно бо насправді Агроволокно має ще одну назву технічне - це Спанбонд.
Спанбонд - це назва технології виготовлення волокна з полімерного матеріалу.
Таким чином ми розуміємо що спандбонд- це технологія виготовлення волокна, а волокно вже в свою чергу називають по різному в аграрній галузі його називають агроволокном, в інших галузях спандбонд або смс волокно, до речі це волокно ще використовують для пошиття одягу, при будівництвах, у загальному дуже широкий спектр використання.Но ми повернемося до агроволокна.
Як Ви зрозуміли в аграрній промисловості агроволокно використовується у великій мірі як заміна поліетиленовій плівці. Чому? ....., Та тому, що по перше агроволокно легше ніж плівка, по друге дихає і зберігає тепло, в третьому захищає від УФ променів, в четвертому пропускає вологу, так так полив можна робити прямо на агроволокно, а ще агроволокно служет довше ніж плівка, наприклад при мульчуванні чорне агроволокно може служити (лежати на землі до 5 років), а біле ще довше, і до речі його можна по закінченню сезону випрати і висушити.
Все про переваги розповіли тепер про види раскажем.
Агроволокно буває різне кольором
Чорне Біле
Агроволокно буває різної щільності (вага), г / м2- це і є вага агроволокна, наприклад 17 г / м2 або 50 г / м2.
Якщо ви вибираєте агроволокно для захисту від морозів потрібно розуміти що 17г / м2 захищає до -2 градусів за Цельсієм. А марки 30г / м2 вже витримують морози до -5 градусів, але і важать відповідно 23 і 30 грам / кв.м. Білим агроволокном щільністю 60 г / м2 можна вільно вкривати теплиці.
Основні характеристики агроволокно ми Вам дали, але обов'язково при виборі та замовленні агроволокна, дивіться на характеристики волокна, щільність, ширина, цвет.І в ув'язненні фото, що б ви наочно могли побачити як і де застосовується агроволокно.

Агроволокно чёрное обладает эффектом мульчирования, а используют его как защиту от сорняков.

WWW.SIZ.SUMY.UA

Featured Products

Агроволокно 17 гр/м² весеннее белое размер 1,1*5м
37.13 грн.

Recommended reading

Як вибрати робоче взуття.
Засоби захисту від падіння з висоти

Comments VKontakte

Comments Facebook

Comments

Администратор (2016-01-12 22:05:49)
Извините Татьяна за поздний ответ.
По поводу вашего вопроса. Не совсем правильно поставлен вопрос, важно понимать что именно , точнее с какой целью вам нужно агроволокно, если как укрывное при выращивании,например от заморозка или уф лучей , то да это белое укрывное например плотностью 17-23, 23 и более как правило от заморозков. Если как мульчирующее ,то желательно не белое а тёмное, в таком случае оно не даёт расти сорнякам и удерживает влагу, но в тот же момент даёт почве дышать.

Таня (2015-12-09 12:17:42)
Отличная статья. У меня есть пару вопросов по поводу белого агроволокна. http://goo.gl/6NhZls. Подходит ли оно для посадки клубники? И какое именно нужно приобрести для успешного выращивания?

Написати відгук

Введіть число, зображене на малюнку
code
(пусто)
 
Валюта:
Голосування
Что Вам нравится в нашем магазине?
Статті

Статті

15 Июля 2015
У даній статті ви дізнаєтеся як по умовним позначенням вибрати робоче взуття
6 Июля 2015
Засоби захисту від падіння з висоти
Падіння з висоти займає друге місце в списку нещасних випадку, відразу за автомобільними аваріями. 
27 Февраля 2015
Агроволокно або Спанбонд - що це таке?
Агроволокно, Спанбонд - що це таке, де застосовується і як його вибирати.